perjantai 14. marraskuuta 2014

Ei kiva vaan paha koulu

Uusi sivusto: Paha Koulu

Kiusaaminen tekee uskomattoman rumaa jälkeä.
Liian monelle koulu ei ole Kiva eikä edes siedettävä.
Pahakoulu-sivuston tavoite on paljastaa kouluväkivallan todellisuus ja sen kieroutuneet lainalaisuudet.
Pahakoulu ei ole kenenkään rahoittama pystyyn kuollut projekti eikä julkkisten naamakampanja. Sivuston takana on koulukiusattuja nuoria sekä heidän tukenaan aikuisia, jotka tietävät mistä puhuvat ja jotka ovat valmiita käyttämään voimiaan ja aikaansa, jotta asiat olisivat tulevaisuudessa paremmin.

Minä olen yksi Pahan Koulun taustalla olevista henkilöistä. Sivustolle voi kirjoittaa kuka tahansa, joten tulkaa kaikki jakamaan kokemuksianne, ja ennenkaikkea parannusehdotuksianne. 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja kuten kirjoitetinkin, niin sinne kirjoittaminen on vapaata (tekstit toki tarkistetaan ennen julkaisua). Kaipaisin sun mielipiteitä kyllä sinne.

   Poista
 2. Sivusto ei kyllä erityisesti kutsu tarjoamaan niitä parannusehdotuksia? Etusivulla vaan ilmoitetaan tavoitteena olevan paljastaa todellisuus koulujen sisällä.

  Jos ei ole väkivaltaviihteen ystävä tai omaa omia kiusaamiskokemuksia niin etusivu ei tällä hetkellä kutsu jatkamaan eteenpäin, jos ei ole liikaa pyydetty niin sen hyvien parannusehdotusten haluamisenkin voisi koittaa jotenkin saada mahtumaan tuohon esittelytekstiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toinen mistä voisi inistä on pitempien tekstien kappalejako tai pikemminkin sen puutee. Jos tekstit joka tapauksessa tarkastetaan niin olisi lukijaystävällistä jakaa se tekstiseinä edes jonkinlaisiin kappaleisiin. Asia on sen verran raskasta että olisi kiva jos se olisi edes lukemisen kannalta kevyemmässä muodossa.

   Poista
  2. Kiitoksia parannusehdotuksista, molemmat pitävät paikkansa. Laitan nämä ehdotukset eteenpäin (en siis ole Pahankoulun ylläpitäjiä, ainoastaan eräs "kehittelijöistä" ja tulevaisuudessa tod. näk. vakiokirjoittaja).

   Ja joo, tarkoituksena oli siis tosiaan että sivustolla paitsi tuodaan julki tuota väkivaltaa, myös mietitään konkreettisia parannuskeinoja siihen, ja jälkimmäistä ei etusivu tosiaan mainitse.

   Poista
  3. Anonyymi, ehdotuksesi on tullut perille, ja mm. esittelytekstiä on muokattu. Palaute ylläpidolle, parannusehdotukset yms. kuitenkin mielellään tänne: http://pahakoulu.fi/palaute-yllapidolle/ .

   Poista

Kommentteja voi jättää anonyymisti ja rekisteröitymättä. En tarkasta kommentteja etukäteen, mutta poistan asiattomat kommentit. Eri mieltä oleminen ei kuitenkaan ole asiatonta.