lauantai 31. toukokuuta 2014

Peruskoulun loppu

Ainakin minun osaltani. Jooh, tänään siis päättyi minun peruskouluni, päättötodistus tuli jokunen tunti sitten käteen. Erään henkilön Peruskoulun nousu ja tuho on siis nähty...keskiarvoni oli 8.1, ei siitä itse todistuksesta sitten sen enempää. Täytyy myöntää, että vaikken koulusta tietyistä syistä ole koskaan nauttinut erityisemmin (lue: vihannut sydämeni pohjasta), niin kyllä minullekin haikea olo tuli, kun viimeisen kerran hoilattiin sitä suvivirttä salissa. 

Aloitin tämän blogin reilut kolme vuotta sitten, yläasteeni alussa. Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Kuten on luonnollisesti myöskin niihin yhdeksään vuoteen jotka vietin peruskoulussa. Paljon paskaa, jotain hyvääkin, vähemmän paskaa kuin monilla tuntemillani ihmisillä. Taisteluni kouluväkivaltaa vastaan alkoi kolmisen vuotta sitten, jatkuuko se hautaan asti? Saattaa olla.  

Oli miten oli, toivotan kaikille lukijoille ja kaikille muillekin hyvää kesää! En pidä taukoa kirjoittelusta, vaan kirjoituksia ilmestyy säännölliseen tahtiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää anonyymisti ja rekisteröitymättä. En tarkasta kommentteja etukäteen, mutta poistan asiattomat kommentit. Eri mieltä oleminen ei kuitenkaan ole asiatonta.