perjantai 14. maaliskuuta 2014

Näin

Viime aikoina, tai sanotaanko nyt kuluvan ja edellisen vuoden aikana, olen törmännyt omassa koulussani ja lähipiirissäni erääseen erittäin positiiviseen ilmiöön. Nimittäin siihen, että yhä useammat nuoret tuntuvat ajattelevan muitakin kuin vain itseään ja parhaita kavereitaan. Tämähän on se perusongelma (tai siis yksi niistä) joiden takia kiusaamista ylipäänsä on olemassa. Tämän ilmiön paras piirre onkin, että sen myötä asenteet kiusaamista kohtaan tuntuvat muuttuvan. Nimittäin kielteisemmiksi.


Vaikka pari fiksua nuorta ei kiusaamista pystykään lopettamaan, eikä oikeastaan tiedä mitä pitäisi tehdä, niin se, että yhä useampi tämän ikäinen vastustaa ihan oikeasti kiusaamista, siis ihan oikeasti vastustaa sitä eikä vain sano niin, on paras uutinen...ties kuinka pitkään aikaan.

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi paljon hienoja ajatuksia ja osaat kyllä tuoda ne selkeästi esillekin. Itellä on myöskin taustalla omakohtaista kokemusta koulukiusaamisesta ja mitä nyt tässä äsken sun blogia silmäilin (siis löysin tämän vasta ihan hetki sitten) niin hyvin paljon samoilla linjoilla mennään täältäkin suunnasta, siis mun mielipiteitten puolesta. Nyt en ehi enempää kirjottelemaan mut pitää paremmalla ajalla kommentoida enemmän.

  Hieno blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno on omakin blogisi, sitä hetken selailtuani. Kiitos mielenkiinnosta :)

   Poista

Kommentteja voi jättää anonyymisti ja rekisteröitymättä. En tarkasta kommentteja etukäteen, mutta poistan asiattomat kommentit. Eri mieltä oleminen ei kuitenkaan ole asiatonta.