sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Koulukiusatun tarina, joka päättyi niin onnellisesti kuin mahdollista


Tästä videosta tuli nettihitti. Miten kävi videon tytölle, Nette Arolle? Hänestä tuli pieni julkkis. Kiusaaminen loppui, ja nykyisin hänellä menee niin hyvin kuin voin kuvitella tytöllä menevän.

Ja parasta kaikessa on tämä: Nykyisin hän auttaa kiusattuja parhaansa mukaan, juttelemalla kiusatuille henkilökohtaisesti. Hän on kuulemma auttanut henkilökohtaisesti yli 1000 kiusattua tähän mennessä. Nette Aron blogi. Tämä on tarina, eikä vain tarina, vaan tositapaus, joka pistää todella hymyilemään. Näin hienoja ihmisiä on oikeasti olemassa. Neten kaltaisten ihmisten ansiosta kouluväkivalta saattaa joskus olla ihan oikeasti historiaa. Siis oikeasti, tässä on niin hieno nuori, etten voi sanoin kuvailla. Suosittelen kaikkia, kiusattuja ja kiusaamattomia sekä kiusaajia, tutustumaan tähän blogiin ja koko tarinaan. Näette hyvän esimerkin siitä, että koulukiusaamistarina ei aina pääty masennukseen tai itsemurhaan. Tosin vastapainoksi kannattaa tutustua myös siihen, mitä koulukiusaaminen voi saada aikaan toisella tavalla:

Kiusatun Vastaisku - Mitä kiusaaminen, väärä psykiatrinen hoito ja ennen kaikkea syrjäytyminen voi saada aikaan. Ja hän jaksaa oikeasti edelleen taistella meidän oikeuksien puolesta.

What If It Never Gets Better? - Tarinaa kiusaamisesta ja masennuksesta ja syömishäiriöistä. Lukekaa, tämä ei ole mitenkään harvinaista tässä paratiisimaassakaan.

Mutta kuitenkin, ottakaa kaikki kiusatut tästä esimerkkiä! EDIT: Tarkoitan siis että jos vain voitte, niin ajatelkaa aina niin positiivisesti kuin mahdollista, vaikka olisi kuinka vaikeaa. Tiedän, se on erittäin vaikeaa, mutta yrittäkää silti.


EDIT: Tuo video on vähän pieni tällä sivulla, katsokaa YouTubesta isommalla ruudulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja voi jättää anonyymisti ja rekisteröitymättä. En tarkasta kommentteja etukäteen, mutta poistan asiattomat kommentit. Eri mieltä oleminen ei kuitenkaan ole asiatonta.